نمایشگاه «طراحی خط» با به نمایش گذاشتن ۸۹  اثر رضا عابدینی، گرافیست و تایپوگراف، در گالری «آب/انبار» تهران گشایش یافت و تا پنج آذر ادامه خواهد داشت. عابدینی در مقدمه کتاب نمایشگاهش نوشته است: «سعی نکنید که این نوشته‌ها را بخوانید! آن‌ها را ببینید. این‌ها نوشته‌هایی برای خوانده نشدن هستند.»

در توضیحات این نمایشگاه آمده است: «لفظ گراف graph از گرافو grapho یونان باستان و لاتین گرافیا graphia مشتق شده است. این کلمه به طور همزمان بر دو معنا دلالت دارد. طرح کردن و نوشتن و ثبت کردن. همه تلاش این مجموعه آن است که بخش فراموش شده خط را به هر دو معنی مورد توجه قرار داده و به نوعی بازخوانی کند؛ هرچند که خوانا نباشد.»

رضا عابدینی متولد ۱۳۴۶ در تهران است. او فارغ التحصیل رشته طراحی گرافیک از دانشگاه هنر تهران است.
این آثار ترکیبی هستند از طرح و نوشتار
عابدینی در پاسخ به سوالی در رابطه با کسانی که از آثارش کپی می‌کنند گفت: اگر شما به خط فارسی فکر می‌کنید و لازم می‌بینید که تغییری در آن ایجاد کنید، در مسیر من حرکت می‌کنید و اگر داخل حروف را پر می‌کنید؛ من را کپی می‌کنید.
عابدینی: من بیست سال است که با خط زندگی کرده‌ام و در این نمایشگاه سعی کردم آثارم شبیه هیچ چیز دیگری نباشد و حس داشته باشد.
عابدینی: این اولین باری است که در نمایشگاه حتی یک نفر هم از من نپرسید که اینجا چه نوشته شده.
عابدینی: با خیال راحت از خط فارسی استفاده کنید مالکیت این خط برای ما است.
بازدیدکنندگان نمایشگاه «طراحی خط» در روز جلسه پرسش و پاسخ با رضا عابدینی
جلسه پرسش و پاسخ با رضا عابدینی

رضا عابدینی در انجمن بین‌المللی طراحان گرافیک، انجمن صنفی گرافیک ایران عضو است و سرپرست کمیته فرهنگی انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران است. او اولین طراح ایرانی است که نامش در کتاب تاریخ طراحی گرافیک «مگز» ثبت شده‌است و از نسل پنجم گرافیک ایران به شمار می‌آید. این هنرمند در سال ۲۰۰۶ جایزه فرهنگی بنیاد هلندی «پرنس کلاوس» را که هرسال با هدف توسعه فرهنگ به هنرمندان، متفکران و بنیادهای فرهنگی اعطا می‌شود، دریافت کرد.