تدابير امنيتی در آستانه روز دوشنبه ۲۵ بهمن ۸۹ با ادامه بازداشت‌های سياسی و گسترش فيلترینگ در ایران افزايش يافته است.

به گزارش وب‌سایت‌های مخالفان دولت، از روز جمعه ۲۲ بهمن، جست‌وجوی کلمه «بهمن» در گوگل فيلتر شده است.

ظاهراً فیلترشدن کلمه «بهمن» برای جلوگیری از دسترسی کاربران اینترنت در ایران به خبرهای مربوط به راه‌پیمایی ۲۵ بهمن انجام شده است.

وب‌سايت‌‌های مخالف دولت ایران، فيلترشدن کلمه «بهمن» در گوگل را نشانه «هراس حکومت ایران از حضور ميليونی مردم در راه‌پيمايی ۲۵ بهمن» توصيف کرده‌اند.

ميرحسين موسوی و مهدوی کروبی دو تن از رهبران مخالف دولت، هفته گذشته با ارسال نامه‌ای به وزارت کشور ايران، خواهان صدور مجوز راه‌پيمايی برای حمايت از «قيام آزادی‌خوانه مردم مصر و تونس» شده بودند.

آن‌ها در نامه خود نوشته‌اند: «به منظور اعلام همبستگی با حرکت‌های مردمی در منطقه به‌ويژه قيام آزادی‌خواهانه مردم تونس و مصر بر عليه حکومت استبدادی در کشور، درخواست صدور مجوز برای دعوت به راه‌پيمايی مردمی طبق اصل ۲۷ قانون اساسی در جهت حمايت از قيام مردم اين دو کشور مسلمان را در روز دوشنبه ۲۵ بهمن ساعت سه بعدازظهر از ميدان امام حسين تا ميدان آزادی را داريم.»

در همين حال پس از انتشار فراخوان این دو رهبر مخالف دولت، از روز چهارشنبه ۲۰ بهمن، موج تازه بازداشت‌های سياسی در ايران آغاز شده است.

بنا بر گزارش ها تاکنون محمدحسين شريف‌زادگان وزير دولت محمد خاتمی و از اعضای ارشد ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوی، کورش زعيم از مسئولان جبهه ملی ايران، اميد محدث، روزنامه نگار، ميثم محمدی، نويسنده و پژوهشگر، تقی رحمانی، مشاور مهدی کروبی و از فعالان ملی مذهبی، فريبا ابتهاج، منشی و مسئول دفتر معصومه ابتکار، صدرالدين بهشتی، فرزند عليرضا بهشتی از مشاوران ميرحسين موسوی، مصطفی ميراحمدی‌زاده، استاد حقوق عمومی دانشگاه مفيد قم و عضو بنياد باران، صالح نقره‌کار، دبير کميته حقوق ميرحسين موسوی،پيمان عارف، عضو سازمان دانش آموختگان جبهه ملی ايران، حسين محمودی، رئيس حوزه شرق تهران جبهه مشارکت، عباس شجاعی از اعضای جبهه مشارکت، مازيار خسروی، روزنامه‌نگار، نزهت اميرآباديان، روزنامه‌نگار و يدالله اسلامی، دبيرکل مجمع نمايندگان ادوار مجلس شورای اسلامی به صورت جداگانه توسط مأموران امنيتی بازداشت شده‌اند.

همچنين از بامداد روز گذشته تمامی خطوط تلفن همراه و ثابت مهدی کروبی، همسر و فرزندان وی قطع شده است. مهدی کروبی نیز از روز پنج‌شنبه ٢١ بهمن در «حصر خانگی» قرار گرفته است.

به گزارش سحام‌نيوز، وب‌سایت نزدیک به مهدی کروبی هرگونه تماس با منزل کروبی، قطع شده و هيچ اطلاعی از شرايط و وضعيت وی در دست نيست.

روز پنج‌شنبه ٢١ بهمن مأموران امنيتی جمهوری اسلامی ايران به خانواده مهدی کروبی گفته‌ بودند که به جز فاطمه کروبی، همسر کروبی فرد دیگری تا ۲۵ بهمن حق ديدار با وی را ندارد.

وزارت کشور ايران تاکنون به نامه موسوی و کروبی پاسخی نداده اما غلام‌حسين محسنی اژه‌ای، دادستان کل و سخنگوی قوه قضائيه ايران، درخواست موسوی و کروبی را اقدامی «سياسی و تفرقه‌افکنانه» خوانده است.

در واکنشی ديگر، روزنامه کيهان که مدير آن توسط آيت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران منصوب می‌شود، چند روز پيش درخواست موسوی و کروبی را «امريه موساد و در راستای همبستگی با سران رژيم صهيونيستی» توصيف کرد.

روز چهارشنبه ٢٠ بهمن نيز سرتيپ حسين همدانی، فرمانده سپاه تهران گفت: «فتنه‌گران جنازه‌ای بيش نيستند و با هرگونه تحرک آن‌ها به شدت برخورد می‌کنيم.»

 
همچنین آيت‌الله احمد جنتی، دبير شورای نگهبان روز جمعه ٢٢ بهمن در اصفهان گفت: «فتنه ۸۸ از بين رفت اما سران فتنه هنوز با اين‌که آبرويی در ميان مردم ندارند، در خانه‌ها نشسته‌اند و فکر می‌کنند جايگاهی در ميان مردم دارند و بر اين اساس برای ۲۵ بهمن نقشه کشيده‌اند.»

اشاره احمد جنتی به موسوی و کروبی است که از سوی مقامات حکومت ایران «سران فتنه» نامیده می‌شوند.

در همین حال برخی از هواداران جنبش سبز (جنبش مخالفان دولت) صفحه ۲۵ بهمن را در فیس‌بوک راه‌اندازی کرده‌اند که تا هنگام تنظیم این خبر (بامداد شنبه ٢٣ بهمن) بیش از ٣٧ هزار نفر در آن عضو شده‌اند.