در فیلم‌ها و تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، تصویر زنی دیده می‌شود که باز هم از جعبه مخابراتی بالا رفته و شال سفید خود را تکان می‌دهد. این زن با برخورد خشن پلیس از بالای سکو به زمین پرتاب می‌شود. برخی شاهدان حاضر در صحنه می‌گویند پای او آسیب دیده است.

گفته می‌شود این تصاویر مربوط به روز سوم اسفند است

در فیلم طولانی‌تری که از حضور این زن بر بالای سکو منتشر شده بخشی از گفت و گوی او با پلیس شنیده می‌شود. زن در مقابل تقاضای پلیس که از او می‌خواهد پایین بیاید می‌پرسد که «جرمم چیست، جرمم را با صدای بلند بگویید» و پلیس پاسخ می‌دهد که جرم او «اختلال در نظم» است.

برخی از شهروندان از زن دیگر حاضر در صحنه می‌خواهند که جلو برود و زن معترض را پایین بیاورد تا «شر بخوابد»، اما کسی مداخله‌ای برای جلوگیری از خشونت پلیس و پایین کشیدن او نمی‌کند. برخی گزارش‌ها هم حاکی از این است که این زن پس از افتادن، دستگیر شده است.

روز گذشته، چهارشنبه دوم اسفند هم شاپرک شجری زاده، در خیابان قیطریه تهران به حجاب اجباری اعتراض کرد و دستگیر شد: بازداشت یک دختر دیگر خیابان انقلاب

در هفته‌های گذشته چندین زن با بر سر چوب زدن روسری و شال خود بر بلندی‌ها ایستاده و به حجاب اجباری اعتراض کرده‌اند. این حرکت نخست با اعتراض ویدا موحد در خیابان انقلاب تهران آغاز شد و پس از آن چندین نفر با الهام از حرکت او، اعتراض‌های مشابهی را انجام دادند و به دختران خیابان انقلاب مشهور شدند. پلیس تاکنون علاوه بر ویدا موحد، نرگس حسینی و اعظم جنگروی ، شارپک شجری‌زاده را که به این شکل اعتراض کرده بودند، دستگیر کرده است. نرگس حسینی و ویدا موحد اکنون با قرار وثیقه آزاد شده‌اند اما اعظم جنگروی و شاپرک شجری زاده هنوز زندانی هستند.

علاوه بر این ۲۹ نفر هم به اتهام ارتباط با کمپین چهارشنبه‌های سفید و کشف حجاب بازداشت شده اند.

دادستان کل ایران در سخنانی که ۱۱ بهمن ایراد کرد، این حرکت اعتراضی و نمادین دختران خیابان انقلاب را «بچه‌گانه» توصیف کرد و به «القائات دشمن» نسبت داد.

علی مطهری، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در واکنش به حرکت اعتراضی دختران خیابان انقلاب گفته بود هیچ اجباری برای حجاب زنان در جامعه دیده نمی‌شود و بسیاری از آنان با هر وضعی که دوست دارند در جامعه حضور پیدا می‌کنند: پس اجباری در کار نیست.

به گفته او، «این‌که چهار نفر روسری خود را هوا می‌کنند، اتفاق مهمی نیست. اگر قرار بر مساله مهمی باشد باید پرسید که چرا دولت در رعایت حجاب نظارت کافی ندارد؟ مشکل امروز کشور حجاب نیست و زنان کم و بیش حجاب را رعایت می‌کنند و ما هم قائل به سختگیری نیستیم.»

۳۹ سال از اجباری شدن حجاب در ایران می‌گذرد و هر روز زنان زیادی در کشور به علت بدحجابی از سوی پلیس و گشت ارشاد تذکر دریافت می‌کنند یا بازداشت می‌شوند. در سال‌های اخیر حتی خودروی اشخاص بدحجاب توقیف و به پارکینگ منتقل می‌شود.