فاطمه ذوالقدر، نماینده مجلس ایران می‌گوید ورود زنان به ورزشگاه‌ها به شکل تدریجی و با اولویت بازی‌های ملی ادامه می‌یابد. در عین حال ناصر مکارم شیرازی، روحانی شیعه درباره حضور گزینشی زنان در ورزشگاه گفته صحنه‌ها و فیلم‌های حضور زنان در ورزشگاه‌ها رسوایی به دنبال داشته است.

جو نامناسب ورزشگاه‌ها و پوشش نامناسب مردان از دلایل مخالفت مکارم شیرازی با حضور زنان در ورزشگاه‌ها عنوان شده

این نمانده مجلس گفته این روند به شکل تدریجی برای بازی‌های داخلی و باشگاهی نیز صادق است اما این موضوع تا حدی نیاز به فرهنگ‌سازی دارد. او این مسئله را از اولویت‌های وزارت ورزش و معاونت زنان ریاست جمهوری خوانده است.

ذوالقدر درباره اینکه آیا مجوزی برای حضور زنان در ورزشگاه‌های شهرهایی به غیر از تهران هم صادر شده است، می‌گوید: «زمانی که این موضوع بخشنامه شود و شورای تأمین استان ابلاغ کند، باید از آن پیروی کنند. درمجموع، اگر شورای تأمین استانی مجوز حضور زنان در ورزشگاه‌ها را صادر و امنیت آن‌ها را تأمین کند، مانعی برای حضور زنان وجود ندارد. چراکه هیچ ماده قانونی که زنان را از ورود به ورزشگاه‌ها منع کند، وجود ندارد.»

مهر ماه سال جاری، تعدادی از زنان برای دیدن بازی دوستانه تیم ملی فوتبال ایران با بولیوی وارد ورزشگاه آزادی شدند. شنبه هفته پیش هم تعدادی به شکل گزینشی برای دیدن بازی فینال جام باشگاه‌های آسیا به ورزگاه آزادی راه یافتند.

فدراسیون‌های جهانی ورزشی، بارها ورزش ایران را به دلیل ممانعت از حضور زنان در ورزشگاه‌ها تهدید به تعلیق کرده‌اند.

اینفانتینو دبیرکل فیفا سال گذشته و بعد از نخستین سفر به ایران، از قول روحانی برای ورود زنان به ورزشگاه‌ها خبر داد.

حضور زنان در ورزشگاه برای تماشای بازی پرسپولیس و کاشیما، به عنوان یک حضور نمایشی برای جلب نظراینفانتینو که در ایران حضور داشت تفسیر شده است.

در عین حال ناصر مکارم شیرازی روحانی شیعه درباره حضور گزینشی زنان در ورزشگاه گفته:‌«متاسفانه صحنه‌ها و فیلم‌های حضور زنان در ورزشگاه‌ها رسوایی به دنبال داشت.»

او گفته: «شما نمی توانید حضور زنان در ورزشگاه را کنترل کنید و باید از فضاهای ورزشی برای تبلیغ دین استفاده شود.»