کارشناسان و کارمندان موزه‌های تهران با تجمع در مقابل ساختمان ارگ سازمان ميراث فرهنگی خواستار دريافت حقوق عقب‌افتاده خود شدند.

به گزارش خبرگزاری ميراث فرهنگی (سی‌اچ‌ان) بيش از ۳۰ تن از کارشناسان و کارمندان موزه‌های تهران، ساعت ١٠ صبح روز گذشته ۱۳ آذرماه در مقابل ساختمان ارگ سازمان ميراث فرهنگی تجمع کردند و خواستار دريافت حقوق عقب‌افتاده و رسيدگی به وضعيت مالی خود شدند.

تعداد زيادی از اين کارمندان و کارشناسان معترض نزديک به ١۵ سال سابقه کاری دارند و در طول چند ماه گذشته حقوق بسياری از آنها پرداخت نشده است.

تاکنون هيچ يک از مسئولان مرتبط در سازمان ميراث فرهنگی پاسخگوی مشکل آنان نبوده‌اند.

موزه‌های تهران که زير نظر ستاد مرکزی سازمان ميراث فرهنگی بودند، چند سال پيش استانی شدند و موزه‌های تهران نيز زير نظر اداره ميراث فرهنگی و گردشگری استان تهران قرار گرفتند.

تاکنون هيچ يک از مسئولان مرتبط در سازمان ميراث فرهنگی پاسخگوی مشکل آنان نبوده‌اند

گفته شده است که محمدحسين فراهانی، رئيس ميراث فرهنگی تهران به مقابل ارگ آمد و معترضان را دعوت به آرامش کرد.

وی از کارمندان موزه‌ها خواست به ميراث فرهنگی تهران بروند تا در آنجا وضعيت مالی و حقوقشان مشخص شود.

در روزهای پايانی مهرماه سال جاری نيز ۴۰ نفر از کارگران و کارشناسان بخش‌های مرمت، پژوهش و راهنمای مجموعه جهانی تخت سليمان تکاب اعلام کردند که نزديک به هفت ماه است حقوق و دستمزدهای خود را دريافت نکرده‌اند.

يکی از کارکنان مجموعه ميراث جهانی تخت سليمان تکاب در اين زمينه گفته بود: “با وجود اينکه سالانه بيش از يک ميليارد ريال اعتبار به بخش‌های مختلف اين مجموعه تخصيص می‌يابد اما معلوم نيست مسئولان اين محوطه باستانی به چه دليل از پرداخت حقوق کارکنان و کارگران اين مجموعه خودداری می‌کنند.”

در پی مصوبه خروج شرکت‌های خصوصی سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف از تهران به استان‌های ديگر که با تبليغات فراوان دولت نهم و دهم همراه بود سازمان ميراث فرهنگی نخستين نهاد دولتی بود که برای خروج کارمندانش از تهران اعلام داوطلبانه کرد و معاونت ميراث فرهنگی و پژوهشکده ميراث در سال ١٣٨٩به استان فارس منتقل شدند.

به گزارش تارنمای تابناک، در پی پيش‌قدم شدن سازمان ميراث فرهنگی تيرماه همان سال، شماری از کارکنان اين سازمان با تجمع در برابر عمارت مسعوديه در خيابان اکباتان تهران و حرکت به سوی مجلس شورای اسلامی در برابر مجلس تجمع و اعتراض خود را نسبت به انتقال به شيراز و کارشناسی نبودن اين نقل و انتقال ابراز کردند.

از سوی ديگر، خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، در روزهای پايانی تيرماه سال جاری از نارضايتی و اعتراض تعدادی از کارمندان منتقل شده به کلان‌شهرهايی مانند تبريز، شيراز و قم خبرداد و نوشت، اين کارمندان اعلام کرده بودند که با مجوز معاونت توسعه مديريت و منابع انسانی منتقل شدند اما اين مجوز از سوی دستگاه‌ها پذيرفته نيست و آنها به دليل دريافت حقوق به صورت نامنظم مشکل دارند.

خبرگزاری مهر نيز يک ماه بعد نوشت، پژوهشکده و معاونت ميراث فرهنگی کشور که چندی قبل به شيراز منتقل شده بود اکنون در حال انتقال از استان فارس به تهران است.