به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس معترضان خشمگین غروب یکشنبه ۲۵ سپتامبر/ ۳ مهر در حالی که پلاکاردهایی در حمایت از جنبش «زن، زندگی، آزادی» و تصاویری از مهسا امینی را در دست داشتند و علیه جمهوری اسلامی شعار می‌دادند با مأموران امنیتی که از سفارتخانه ایران در لندن محافظت می‌کردند درگیر شدند.   

بر اساس این گزارش صدها نفر از ایرانیان معترض در لندن در میدان ترافالگار شعار «مرگ بر جمهوری اسلامی» را سر می‌دادند و پرچم سه‌رنگ با نقش شیر و خورشید را در دست داشتند.   

این تظاهرات همزمان با سایر شهرهای سراسر ایران برگزار شد که با مرگ مهسا امینی ۲۲ ساله در بازداشتگاه گشت ارشاد در بسیاری از نقاط ایران آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.

مهسا (ژینا) امینی که همراه با خانواده‌اش از سقز به تهران سفر کرده بود، جمعه ۲۵ شهریور و سه روز پس از بازداشت به دست مأموران گشت ارشاد در بیمارستان کسری تهران جان باخت و پیکر او روز شنبه در سقز در میان اعتراضات مردم به خاک سپرده شد. بر اساس اعلام بیمارستان کسری هنگامی که این جوان ۲۲ ساله به این بیمارستان منتقل شد، علائم حیاتی در او دیده نمی‌شد. گزارش‌های مختلف از مرگ مغزی او به دلیل ضرب و جرح در بازداشتگاه گشت ارشاد حکایت دارد.

فیلم‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد که دو افسر اسکاتلندیارد با یکی از معترضان درگیر شده بودند.  اسکاتلند یارد گفت که چندین افسر پلیس متروپولیتن در جریان اعتراضات جراحات سطحی برداشته‌اند.

پلیس ضد شورش در اطراف هایدپارک مستقر شده بود. این نیروها اعلام کردند که پنج تن از معترضان را بازداشت کرده‌اند.   

گاردین می‌نویسد نیروهای پلیس در حوالی سفارت جمهوری اسلامی در لندن مستقر شده‌اند. درگیری‌ها در حوالی سفارت جمهوری اسلامی در لندن تا حدود ساعت ۱۹:۳۰ به وقت محلی ادامه داشت.

وزارت امور خارجه ایران روز یکشنبه اعلام کرد که سایمون شرکلیف سفیر بریتانیا را «در واکنش به فضاسازی‌های خصمانه رسانه‌های فارسی‌زبان لندن علیه جمهوری اسلامی ایران» احضار کرده است.   

اعتراضات گسترده در پاریس، حمله پلیس به معترضان با گاز اشک‌آور

همزمان با اعتراضات لندن، تظاهرات دیگری در سراسر اروپا از جمله در پاریس برگزار شد. بر اساس گزارش آسوشیتدپرس پلیس فرانسه  گاز اشک‌آور به سمت معترضانی که در حال حرکت به سمت سفارت جمهوری اسلامی در پاریس بودند، پرتاب کردند.

معترضان که در میدان تروکادرو پاریس گرد آمده بود، به سمت سفارت جمهوری اسلامی ایران که در آن حوالی است به راه افتادند.

معترضان به امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه نیز معترض بودند که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با ابراهیم رئیسی، عضو هیأت مرگ در جریان اعدام‌های ۶۷ و رئیس دولت سیزدهم که مسئولیت سرکوب جنبش رهایی‌بخش زنان ایران را به عهده دارد دست داده است.

پلیس مسیرهای منتهی به سفارت ایران را مسدود کرده بود، با این‌‌حال معترضان تلاش کردند خود را به سفارت جمهوری اسلامی برسانند که پلیس با پرتاب گاز اشک‌آور، مانع از رسیدن معترضان به سفارتخانه ایران شد. معترضان در همان حال شعار مرگ بر خامنه‌ای سر می‌دادند.

معترضان در پاریس هم تصاویری از مهسا امینی را  در دست داشتند. روی یکی از پلاکاردها این شعار به چشم می‌خورد: اعدام را در ایران متوقف کنید.