با گذشت بیش از یک ماه از آغاز اعتصاب کارگران پروژه‌ای نفت، و در حالی که حکومت با بایکوت خبری اعتصاب مانع آگاهی مردم از خواست‌های کارگران اعتصابی شده، ارعاب، تهدید و دستگیری کارگران توسط نهادهای امنیتی ادامه دارد. ۲۴ اردیبهشت خبر دستگیری «۸ لیدر اصلی اعتصابات کارگری پارس جنوبی» منتشر شد. روز سوم خرداد نیز تسنیم نوشت یک «لیدر» اعتصاب دستگیر شده است.

تسنیم بعد از ظهر چهارشنبه سوم خرداد نوشت «‌با رصد اطلاعاتی سربازان گمنام زمان در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دومین لیدر اعتصابات در مناطق نفتی پارس جنوبی دستگیر شد.»

در بخش دیگر خبر آمده است: «‌پیش از این نیز لیدر اصلی اعتصابات حوزه انرژی که از سال ۱۳۹۹ هدایت‌کننده اغتشاشات بوده دستگیر شده است.»

در خبر دستگیری سجاد خسروی گفته شده او اهل ایذه و کارگر پروژه‌ای شاغل در پارس جنوبی است. در عسلویه توسط مأموران امنیتی دستگیر و به نقطه نامعلومی منتقل شده است.

تسنیم در ادامه به نقل از ابراهیم عرب‌زاده مدیرکل دفتر امنیتی انتظامی استانداری بوشهر نوشت: «این دو لیدر دستگیرشده در اعتصابات اخیر کارگران پارس جنوبی نقش داشته‌اند و از طریق فضای حقیقی و مجازی فعالیت می‌کردند و غیربومی هستند.»

اشاره تسنیم به «لیدر اصلی اعتصابات حوزه انرژی» که پیش‌تر دستگیر شده به خبری است که فارس ۲۴ اردیبهشت درباره دستگیری ۸ تن در پارس جنوبی توسط اطلاعات سپاه منتشر کرد.

فارس به نقل از اکبر پورات معاون امنیتی استاندار بوشهر نوشت «۸ لیدر اصلی اعتصابات کارگری پارس جنوبی بازداشت شدند.»

https://www.radiozamaneh.com/764865

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر ظهر امروز پنج‌شنبه ۴ خرداد در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به اینکه کمیسیون کارگری در استان بوشهر به‌صورت مستمر تشکیل می‌شود اظهار داشت: «پیگیری مطالبات، حق و حقوق کارگران و دیگر خواسته‌های کارگران در کمیسیون کارگری مورد توجه قرار می‌گیرد.»

در خبر فارس، معاون امنیتی استاندار بوشهر اعتصاب کارگران پروژه‌ای را «سازمان‌یافته با حمایت شبکه‌های خارج از کشور» خواند و افزود: «این لیدرها در منطقه پارس جنوبی از طریق فضای مجازی و حقیقی برای تداوم اعتصاب کارگری آن را مدیریت می‌کردند.»

معاون امنیتی استاندار بوشهر مدعی شده بود اعتصاب کارگران پایان یافته و هشت شرکت و پیمانکار در منطقه پارس جنوبی نیز که با کارگران اعتصابی همراهی کرده بودند، در لیست سیاه قرار گرفته‌اند
در جریان اعتصاب کارگران پروژه‌ای، رییس منطقه ویژه پارس جنوبی برای بازگشت کارگران اعتصابی به سر کار مهلت تعیین کرده و تهدید کرده بود در صورت ادامه اعتصاب، چهار هزار کارگر دیگر جایگزین کارگران اعتصابی خواهند شد.

اعتصاب کارگران پروژه‌ای صنعت نفت از ابتدای اردیبهشت ۱۴۰۱ با خواست افزایش دستمزد به میزان ۷۹ درصد، بهبود شرایط کار و خوابگاه‌ها و به رسمیت شناختن حق اعتراض به شرایط کار آغاز شد. ده‌ها مرکز در ۱۴ استان به اعتصاب پیوستند. برخی کارگران اعتصابی با پذیرفته شدن خواست‌هایشان توسط پیمانکاران کار را از سر گرفتند.