Screen Shot 2013-09-01 at 10.13.46 PM

خبرنگار روزنامه واشنگتن پست در مقاله‌ای با عنوان «استخدام و آموزش لاتین تبارها توسط جمهوری اسلامی از طریق کلاس‌های مذهبی» با یک شهروند مکزیکی رشته حقوق بین‌الملل به نام کارلوس ملاقات داشته است. کارلوس پس از دیدار با سفیر ایران و ابراز علاقه به فرهنگ ایران و اسلام با ویزای دانشجویی راهی ایرانی می‌شود. او پس از آشنایی با چند اسپانیایی زبان در ایران، به قم می‌رود و در دانشگاهی همراه با ۳۰ دانشجویی اسپانیایی زبان دیگر به تحصیل در زمینه اسلام می‌پردازد.
مقاله به تهیه و تدارک مفصل جمهوری اسلامی برای استقرار در خاورمیانه، شمال آفریقا، کشورهایی مثل مالی و سنگال، و در آسیای مرکزی و تا حدی آسیای جنوب شرقی می‌پردازد و می‌افزاید، ایران به عنوان آخرین گام‌ها به سراغ  آمریکای لاتین رفته و درصدد استقرار در محیط‌های اجتماعی است با تاسیس مساجد و مؤسسات مذهبی و تلویزیون «هیسپن».

خبرنگار روزنامه «فرانکفورتر روندشاو»، ایران را به عنوان مهم‌ترین کشور ترانزیت تریاک افغانستان معرفی می‌کند و از این کشور به عنوان بزرگ‌ترین مصرف کننده تریاک نیز نام می‌برد.
بر اساس این مقاله، ۸۰ درصد هروئین و ۳۷ تا ۶۰ درصد تریاک جهان از ایران عبور می‌کند. این در حالیست که، ایران وفادارترین متحد با غرب برای مبارزه با مواد مخدر است و به گفته نویسنده مقاله، همین موضوع می‌تواند دلیل مهمی برای مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا باشد.

حمله احتمالی آمریکا به سوریه به خاطر حمله شیمایی بشار اسد انعکاس فراوانی در رسانه‌های بین‌المللی داشته است. سایت بی‌بی‌سی نیز گزارشی درباره تسلیحاتی که در حمله احتمالی به سوریه به کار برده خواهد شد، مقاله‌ای را منتشر کرده است.
در این مقاله، با بررسی این تسلیحات ، مخاطب می‌تواند درک مشخص‌تری از گسترش این حمله داشته باشد.
نویسنده تسلیحات چهار کشور را مورد بررسی قرار می‌دهد، آمریکا، فرانسه، روسیه و سوریه.

[podcast]http://www.zamahang.com/podcast/2010/20130901_Cheshmandaz_35_KoroushErfani_PanteABahrami.mp3[/podcast]